Категория

Щракнете тук, за да проверите законна ли е дейността на този уеб сайт

Следвайте ни

 

Информация за доставка

Безплатна доставка до 24 ч. за поръчки над 49.99 лв! *

Стандартна доставка 

За поръчки за страната стойността на доставката зависи стойността на пратката. Когато общата стойност на поръчката е над 49.99 лв., доставката е безплатна. Разходите за застраховка на поръчаните от Вас продукти са за сметка на ПроФарма онлайн. В таблицата по-долу са посочени цените за доставка до адрес на клиента:

Цени за доставка до адрес на клиента:

Стойност Цена
до 50 лв. 3.99 лв.
над 50 лв. (вкл.) 0.00 лв.


В случай че общото тегло на поръчаните продукти е по-голямо от 10 кг., а това се случва в по-малко от 1% от всички направени при нас поръчки, цената на доставката ще е по-висока. В такъв случай ще се свържем с Вас, за да уточним точната цена на доставката.

Ако желаете да използвате конкретна куриерска компания, уточнете това, като го напишете, когато въвеждате Вашия адрес при правене на поръчката. В такъв случай ще заплатите цената на куриерската услуга съгласно цените на съответната куриерска компания, които в повечето случаи са по-високи от предлаганите от нас.

Повечето поръчки (над 90%), направени преди 15:00 часа, се доставят в рамките на следващия работен ден за населените места, обслужвани всеки ден от куриерските компании, които използваме. За останалите населени места поръчките се доставят по график, които можете да проверите в сайта на съответната куриерска компания. След като Ви изпратим поръчката ще получите номер за проследяване и име на куриерска компания, от сайта, на която можете да проследите графика на обслужване и движението на поръчката си Уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена поръчката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, когото сте упълномощили да я приеме. Доставки не се изпълняват в неделя.

При получаване може да е необходимо да заплатите цената на поръчката, ако сте избрали метод на плащане "наложен платеж". Стандартната доставка включва опаковка, предаване на куриера и транспортни разходи.

Експресна доставка (важи само за гр. София**)

Експресна доставка за гр. София се изпълнява само в работни дни и при следните условия:
- Заявки за доставка до края на работния ден се приемат до 11:30 часа
- Заявки за доставка до 3 часа се приемат до 14:30 часа
- Заявка за доставка до 2 часа се приемат до 15:30 часа
- Завка за доставка до 1 час се приемат до 16:30 часа
- Към момента на поръчката, всички поръчани продукти са налични в нашия склад

Ако сме възпрепятствани да изпълним поръчката Ви, ще се свържем с Вас по телефона. 

Поръчки с експресни доставки се приемат и на тел. 0877849395.
 
Цени за експресни доставки: 
 
до 1 час 19.99 лв. 
до 2 часа 17.49 лв.
до 3 часа 14.99 лв.
до края на работния ден 9.99 лв.
 
** Цените за експресни доставки остават в сила независимо от стойността на поръчаните от Вас продукти. 
** За населените места в общините Банкя, Божурище, Костинброд, Нови Искър, Кремиковци, Бухово, Елин Пелин, Панчарево, Бистрица, Железница и Владая, както и с. Бусманци не се приемат заявки за експресна доставка.
 

Международни доставки

 
ПроФарма онлайн доставя поръчки до всяка държава в Европа.
 
Държава  Цена на доставка
Гърция, Полша, Чехия, Хърватия, Унгария, Румъния, Словакия, Словения 16.49 лв.
Албания, Андора, Армения, Азербайджан, Босна и Херцеговина, Беларус, Ватикана, Исландия, Казахстан, Лихтенщайн, Македония, Малта, Молдова, Норвегия, Черна гора, Русия, Сан Марино, Сърбия, Турция, Украйна 24.99 лв. 
Австрия, Белгия, Германия, Дания, Испания, Естония, Финландия, Франция, Великобритания, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Холандия 27.99 лв.
Португалия, Швеция 29.99 лв
Кипър  44.99 лв. 
 
 

Проследяване на поръчката

След като поръчате стока от нашата онлайн аптека и ние я изпратим, можете да проследите нейния статус и местоположение с помощта на връзка към страница, предоставена от куриерската компания, която доставя стоката до посочения от Вас адрес. Номер за проследяване на пратката ще намерите в електронното писмо, с което Ви уведомяване за изпращането на Вашата поръчка.

 Доставката се прави на посочения адрес. Ако артикулите бъдат върнати при нас от куриерската фирма, може да се наложи допълнителна такса за повторно изпращане. Ако не сте получили поръчката си, а сте получили електронно писмо за изпратена доставка, моля изчакайте поне 3 работни дни, след което се свържете с нас и ние ще уведомим куриерската компания за липсващата пратка.

Отменяне на поръчката

В допълнение към политиката ни на връщане, имате правото да отмените поръчката си в рамките на четиринадесет работни дни от датата на получаване на артикула, ако ни изпратите писмено известие за отмяна и ни върнете артикула неизползван в оригиналната си опаковка. Трябва да се свържете с нас тук преди връщането на поръчка, за да заявите код за разрешено връщане. Ако върнатият артикул няма код за разрешено връщане, няма да можем да ви предложим възстановяване на сумата или замяна. Моля, имайте предвид, че върнатите артикули се доставят до склада ни за Ваша сметка.

*Безплатната доставка до 24 часа важи за населените места, обслужвани от куриерските компании всеки ден.

Моята количка

Нямате продукти в количката.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Какви слънцезащитни продукти предпочитате?