Категория

ABOCA / АБОКА МЕЛИЛАКС МИКРОКЛИЗМА ЗА ВЪЗРАСТНИ 10ГР. Х 6

Бъдете първи - добавете мнение

17,29 лв.
ИЛИ
  • Поръчайте по телефона на 0877849395 всеки ден от 09:00 до 21:00
ИЛИ

Кратко описание

ABOCA / АБОКА МЕЛИЛАКС МИКРОКЛИЗМА ЗА ВЪЗРАСТНИ 10ГР. Х 6

ABOCA / АБОКА МЕЛИЛАКС МИКРОКЛИЗМА ЗА ВЪЗРАСТНИ 10ГР. Х 6

Double click on above image to view full picture

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

Подробно описание

АКТИВЕН КОМПЛЕКС ОТ РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ МЕД И ПОЛИЗАХАРИДИ ОТ АЛОЕ И СЛЕЗ

ПОКАЗАНИЯ
Melilax е подходящ за лечение на запек, също и при наличие на висцерална чувствителност (като например в случай на раздразнен колон), рагади и хемороиди. Продуктът освобождава червата и намалява неприятните усещания, раздразнението и възпалението, които се проявяват в случай на запек.
Melilax e подходящ за използване при бременност и кърмене.

КАК ДЕЙСТВА
Melilax обединява балансиращото очистително действие със защитното и успокоително действие по отношение на ректалната лигавица. Двойното действие на Melilax се постига благодарение на PROMELAXIN, активен комплекс от различни видове нектарен мед и манов мед, специално селекционирани и обработени въз основа на тяхното съдържание на монозахариди, полизахариди и меланоидини, обогатен с полизахаридна фракция от алое и слез.

ДОЗИРОВКА И НАЧИН НА УПОТРЕБА
Предупреждения: да не се използва при установена свръхчувствителност или индивидуална алергия към една или повече съставки. В случай на продължителен запек е важно да се консултирате с лекар, за изключване на други заболявания. Микроклизма за еднократна употреба и поради това не трябва да се използва повторно.
Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина и защитено от светлина. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Срокът на годност се отнася до цялостен и правилно съхраняван продукт.

Допълнителна информация

Производител Aboca

Моята количка

Нямате продукти в количката.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Какви слънцезащитни продукти предпочитате?