Категория

Месечен архив: January 2016

 • Настинка или грип - как да ги различаваме?

  feverНосът Ви е запушен, гърлото Ви дразни, а главата Ви сякаш пулсира. Дали това е обикновена настинка или Ви е застигнал грип? Освен ако не сте посетили лекар, който да направи тест за грип, няма как да кажете със сигурност. Ето някои основни насоки за това как да различите симптомите на грип и настинка и какво да правите при всеки от тях.

  1. Обикновена настинка

  Има защо обикновената настинка се нарича „обикновена“. Тя представлява сезонна инфекция на дихателните пътища и е честа причина за посещение при лекаря. Симптомите могат да продължат до 2 седмици, но като цяло настинката отшумява бързо и не води до сериозни здравословни проблеми. прочети още

 • Промоционалната брошура на ПроФарма за януари-февруари

  broshura-januaryСкъпи клиенти,

  От тук можете да си изтеглите промоционалната брошура на ПроФарма, в която ще намерите последните промоции в нашата аптека:

  Промоционална брошура януари-февруари

  Цените от нея са валидни както за онлайн аптеката ни, така и за всички аптеки ПроФарма. Списък с нашите аптеки и техните адреси може да намерите тук.

 • Аптека ПроФарма Младост-1 се премести на нов адрес

  11899825_831596290269376_3641846257984608068_n Скъпи клиенти,

  Нашата аптека в кв. Младост-1 търговски комплекс "Лилиян" се премести на нов адрес - бул. Александър Малинов №23. Аптеката се намира в търговски център "Сити пойнт", в близост до спирка "Блок 43". Заповядайте!


3 артикул(а)

Моята количка

Нямате продукти в количката.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Какви слънцезащитни продукти предпочитате?