Категория

Месечен архив: January 2015

 • Грижа за кожата при употреба на пелени за възрастни (инконтиненция)

  1364484804_toilet_signИнконтиненцията (незадържането и безконтролното изпускане на урина и екскременти) води до повишен риск от увреждане на кожата в областта на слабините. Причините за това се крият в трайното излагане на кожата на въздействието на отделяните урина и екскременти, които водят до нарушаване целостта на кожата, правейки я по-податлива на редица увреждания и нарушена цялост. Този проблем е особено силно изразен при възрастните пациенти, чиято кожа се променя с времето и губи някои от естествените си предпазни механизни. Типичните кожни увреждания, свързвани с инконтиненцията, са: прочети още

 • Промоционалната брошура на ПроФарма за януари-февруари

  Broshura_Apteka_ProPharma_Januari-FevruariСкъпи клиенти,

  От тук можете да си изтеглите промоционалната брошура на ПроФарма, в която ще намерите последните промоции в нашата аптека:

  Промоционална брошура януари-февруари

  Цените от нея са валидни както за онлайн аптеката ни, така и за всички аптеки ПроФарма. Списък с нашите аптеки и техните адреси може да намерите тук.

 • Живот с диабет: как начинът на живот влияе на кръвната захар

  images (1)Животът с диабет изисква да се съобразяваме с редица неща в ежедневието си. Ако знаете кога нивото на кръвната ви захар се покачва или спада, ще можете да контролирате съответните фактори от ежедневието, които предизвикват тези движения.

  Поддържането на кръвната захар на нивата, препоръчани от лекарите, може да се окаже голямо предизвикателство. Това е така, защото редица фактори предизвикват промени в кръвната захар и понякога те са неочаквани. прочети още

3 артикул(а)

Моята количка

Нямате продукти в количката.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Какви слънцезащитни продукти предпочитате?