Категория

Месечен архив: November 2014

 • Промяна на цените на доставка за гр. София

  dostavkaСкъпи клиенти,

  Бихме искали да Ви уведомим, че от 01.12.2014 г. включително Вашата онлайн аптека ПроФарма ще въведе нови цени за доставка на територията на гр. София.

  При поръчки на стойност до 25 лв. доставката ще струва 2.99 лв., при поръчки на стойност от 25лв. до 50лв. доставката ще струва 1,99 лв., при поръчки на стойност от 50 до 100 лв. доставката ще струва 0,99 лв., при поръчки на стойност над 74,99лв. доставката става безплатна.

  прочети още

 • Диабет тип 1

  imagesДиабет тип 1 се нарича още инсулинозависим и един от двата основни типа на заболяването. При него организмът преустановява производството на инсулин, затова е необходим ежедневен прием на хормона, за да се поддържа обмяната на веществата. Диабет 1 се появява обикновено на по-млада възраст, но не е изключена появата му и при по-възрастни хора. прочети още

 • Грим от MaxFactor

  images (1)Уважаеми клиенти,

  Заповядайте на безплатен грим и консултация от професионалистите на MaxFactor на 19.11.2014 г. от 13:00 до19:00 ч. в аптека ПроФарма Изток.

  Очакваме ви!

   

   

   

   

 • Промоционалната брошура на ПроФарма за ноември-декември

  Broshura_Apteka_ProPharma_Noemvri-DecemvriСкъпи клиенти,

  От тук можете да си изтеглите промоционалната брошура на ПроФарма, в която ще намерите последните промоции в нашата аптека:

  Промоционална брошура ноември-декември

  Цените от нея са валидни както за онлайн аптеката ни, така и за всички аптеки ПроФарма. Списък с нашите аптеки и техните адреси може да намерите тук

 • Пробиотични тампони?

  imagesOтскоро на българския пазар се предлагат пробиотичните тампони на шведската биотехнологична компания Ellen AB. Интересът към този нов продукт е голям, затова ПроФарма Онлайн ще ви разкаже повече за тампоните и техните предимства.

  ellen® са пробиотични тампони, предназначени за жени, които страдат от дисбаланс на вагиналната флора. Освен това представляват изключително удобен и безопасен за използване продукт за санитарна защита. Тампоните ellen® са резултат от години на проучвания в областта на гинекологията, микробиологията и биохимията. прочети още

5 артикул(а)

Моята количка

Нямате продукти в количката.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Какви слънцезащитни продукти предпочитате?