Категория

Месечен архив: February 2014

 • Борба с умората

  изтеглен файлПролетна, есенна, зимна – всички ние сме преминали през периоди на умора. Тя се проявява с класически признаци на изтощение – като болка в мускулите или цялостна отпадналост. Липсва ни волята да правим много от нещата, които по принцип обичаме. Концентрацията става по-трудна, изнервяме се и избухваме дори и при най-дребния проблем. ПроФарма Онлайн ви предлага няколко лесни съвета за прилив на енергия.

  1. Увеличете приема на магнезий

  Балансираният хранителен режим гарантира редовен прием на витамини и минерали. Но ако умората е постоянен ваш спътник, може би имате лек недостиг на магнезий.
  Този минерал е необходим за над 300 биохимични реакции в тялото, включително превръщането на глюкозата в енергия. Препоръчителният дневен прием на магнезий е около 300 милиграма за жените и 350 милиграма за мъжете. прочети още

 • Промоционалната брошура на ПроФарма

  Broshura_Apteka_ProPharma_Fevruari_Mart-1Скъпи клиенти,

  От тук можете да си изтеглите промоционалната брошура на ПроФарма, в която ще намерите последните промоции в нашата аптека:

  Промоционална брошура Февруари-Март

  Цените от нея са валидни както за онлайн аптеката ни, така и за всички аптеки ПроФарма. Списък с нашите аптеки и техните адреси може да намерите тук

2 артикул(а)

Моята количка

Нямате продукти в количката.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Какви слънцезащитни продукти предпочитате?