Категория

Месечен архив: August 2013

 • Бременност и високо кръвно налягане

  Високо кръвно налягане при бременностАко сте бременна, би трябвало редовно да следят кръвното ви налягане. Повечето жени нямат проблеми с кръвното по време на бременността, но при някои то може да се повиши. Това повишение обикновено е само леко и не е сериозно. Има обаче и случаи, в които високото кръвно налягане може да се влоши и да навреди както на майката, така и на бебето.

  Нормалното кръвно налягане е под 140/90 mm Hg. По време на бременността:

  Леко завишено кръвно налягане е това между 140/90 и 149/99 mm Hg. прочети още

 • Кои са причините за високото кръвно налягане?

  Апарат за кръвно наляганеКогато говорим за причините за високо кръвно налягане, трябва да имаме предвид две негови разновидности:

  • Основно кръвно налягане – не е идентифицирана причина;
  • Вторично кръвно налягане – високото кръвно налягане има причина, като например заболяване на бъбреците или конкретно лекарство, което пациентът приема.

  Макар че не може да се открие причина за първата разновидност, съществуват доказателства за връзка между някои рискови фактори и вероятността от високо кръвно. прочети още

 • Апарати за кръвно

  Апарат за кръвно налягане

  Ако обмисляте купуването на апарат за кръвно, за да следите кръвното си налягане у дома, е важно да направите информиран избор относно типа апарат, както и как се използва, преди да го купите.

  В този материал, ПроФарма Онлайн представя информация за наличните на пазара апарати за кръвно налягане, която се надяваме да ви помогне в избора на качествен продукт.

  Преди да решите да си купите апарат за кръвно си заслужава да се поинтересувате от качеството на различните апарати за домашна употреба. прочети още

3 артикул(а)

Моята количка

Нямате продукти в количката.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Какви слънцезащитни продукти предпочитате?