Категория

АCCU-CHEK PERFORMA / ТЕСТ ЛЕНТИ АКУ ЧЕК ПЕРФОРМА Х 50

Бъдете първи - добавете мнение

21,89 лв.
ИЛИ
  • Поръчайте по телефона на 0877849395 всеки ден от 09:00 до 21:00
ИЛИ

Кратко описание

Тест-лентите Accu-Chek Performa са част от системата, която притежава интелигентен механизъм за самоконтрол.

АCCU-CHEK PERFORMA / ТЕСТ ЛЕНТИ АКУ ЧЕК ПЕРФОРМА Х 50

Double click on above image to view full picture

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

Подробно описание

Тест-лентите Accu-Chek Performa са част от системата, която притежава интелигентен механизъм за самоконтрол.

6 златни електрода
Електродите на тест-лентите работят с технологията на системата и ключов код, с цел провеждане на задълбочени тестове за контрол на качеството и осигуряване точност на резултата при всеки тест – толкова бързо, че Вие дори не забелязвате.

Предупреждение за изтичане на срока на годност на тест-лентата
Тест лентите Accu-Chek Performa имат срок на годност, обозначен на техния етикет. Механзмът за предупреждение при изтичане срокът на годност на тест-лентата предлага допълнителна сигурност в точността на резултата и удобство за потребителя.

Компенсация на влажността и на температурата
Тест лентите Accu-Chek Performa компенсират промените в температурата (топлина или студ), както и влажност, с цел осигуряване на прецизен и точен резултат. Когато компенсация не е възможна, Accu-Chek Performa изписва това със знак.

Малко количество кръвна проба
Тест лентите Accu-Chek Performa изискват само 0.6 микролитра кръвна проба за провеждане измерване на кръвната захар. Това означава, че убождането може да е по-плитко, а с това и свързаната с него болка по-слаба. Допълнително, нуждата от по-малка кръвна проба намалява вероятността от по-ниско дозиране.

Възможност за повторно дозиране
Системата ще ви сигнализира, ако е необходимо да добавите още кръв за тестване, като повторно дозиране върху същата тест-лента е възможно в рамките на 5 секунди.

Бързо капилярно изпълване
Лентичката използва изключително бързо изпълващ се капилярен прозорец, който действа като фуния и подпомага изтеглянето на кръвта в лентата, а с това прави дозирането по-удобно за потребителя.

Y-капилярка
Тест лентите притежават широка Y-образна капилярка, което позволява лесно прицелване на пробата върху тест-лентата, което е от изключителна важност при пациентите с нарушена координация на движенията.

Съвет: Когато извадите тестова лентичка от шишето, постарайте се да го затворите моментално плътно, с цел правилно съхранение.

Допълнителна информация

Производител Roche Registration Limited

Моята количка

Нямате продукти в количката.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Какви слънцезащитни продукти предпочитате?